Velkommen til Njård Philip!

Postet av Njård den 2. Aug 2022

Philip vikarierer for Jan som sporslig leder i turnavdelingen året 2022/2023.

Lang tunrerfaring som både utøver og trener i Trondhjems Turnforening. Har jobbet som lærer i både ungdomsskole og videregående skole med idrett og kroppsøving som hovedfag.

Har en Bachlor i idrett og kroppsøving og tatt topptrener 2 gjennom NTNU videre.
Hard-court baner stengt i ca 14 dager fremover

Postet av Njård den 4. Jul 2022

Vi skal nå foreta en «resurfacing» på våre hard-court baner på tennisanlegget. I praksis betyr det at vi legger et nytt lag med maling på toppen av banene. I tillegg skal alle nettstolpene oppgraderes. Arbeidet starter opp denne uken og vi tar sikte på at banene vil være klare for spilling igjen ca 20. juli. Arbeidets fremdrift er imidlertid væravhengig, derfor kan vi ikke med 100% sikkerhet si når vi blir ferdige. Vi oppfordrer til å følge med i Sporty appen så vil dere se når de blir tilgjengelige for booking igjen.

Vi ønsker alle en fortsatt god sommer 😊
Kontor til leie

Postet av Njård den 14. Jun 2022

I kontorbygningen hvor gymsalen ligger har vi fra 01. september 2022 et kontor til leie. Kontoret er på totalt ca 36 kvm inkl fellesarealer og teknisk romm For mer info kontakt Marianne Holen på telefon 99791924 eller pr epost: marianne@njaard.no Sommerferie hos Njård

Postet av Njård den 14. Jun 2022

Kontoret i Njårdhallen har sommerstengt i juli. 

I uke 25 og 26 vil kontoret være bemannet fra kl 0900-1500. 

Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig god sommer!
Sølv i lagkonkurranse i fekting

Postet av Njård den 8. Jun 2022

Pinsehelgen var flere av våre fektere i Malmø. Benjamin, Nina og Irina stakk av med sølvmedaler mens i lagkonkurransen ble det en flott bronsjemedale på Nina, Thale, Irina og Pia. Gratulerer!