Trampoline kurs lørdag 06.03.2021 Kl 1230-1330

Postet av Njård den 18. Feb 2021

Har du lyst til å hoppe på trampoline og samtidig lære noen triks ut i fra eget nivå?

Da har du mulighet til å gjøre det hos oss lørdag 06.03.2021

Vår erfarne turntrener Lazlo holder kurs lørdag 06.03.2021. Han veileder og guider deg trygt igjennom en times  på trampolinen.

Påmelding via linkene nedenfor. Max antall pr kurs er 6 stk. Vi forbeholder oss retten til å avlyse ved for få påmeldte. Ved avlysning vil vi refundere påmeldingsavgiften.

Sted: Samhallen (den nye hallen på Njård) Kl 1230 - 1330

Påmelding 1230-1430: https://njard.weborg.no/event/893 Fullt!


 2 Kommentarer

Klubben ansetter Sportssjef

Postet av Njård den 12. Feb 2021

Hovedstyret besluttet før jul å ansette en sportssjef. Stillingsannonsen er nå lagt ut på bl annet finn.no

Ambisjoner om å skape Norges beste klubbkultur? | FINN.no

Denne beslutningen kom etter lang tids vurdering. Klubben er stadig i utvikling, medlemsantallet har i løpet av de siste årene økt med nærmere 25% og vi jobber mye med anleggsutvikling.

Klubben ønsker i større grad å forankre klubbkulturen knyttet til visjonen «Sammen blir vi best», noe som blir en av de viktigste oppgavene til Sportssjefen.

Dette gjelder bl annet å øke klubbens kompetanse på trenerutvikling og skape aktiviteter på tvers av avdelingene.

Det er et viktig mål for klubben at Njård skal være et godt sted å være for alle våre 4 000 medlemmer, herunder både utøvere, trenere og frivillige. Her skal de få muligheten til både lek og mestring. Mye er bra i dag, men vi tror vi kan bli enda bedre og denne ansettelse skal få oss enda nærmere målet.  

Vi oppfordrer alle til å dele stillingsannonsen på SoMe.Samhallen - Njårds nye idrettshall

Postet av Njård den 11. Feb 2021

Njårds nye hall som er satt opp på den store parkeringsplassen blir benyttet av alle de 7 forskjellige idrettene du finner her hos oss.  Her er det lagt til rette for at både store og små kan få seg en god treningsøkt.  Når restriksjonene tilsier det vil vi sette i gang aktiviteter i helgene for medlemmene våre. Enten det være seg at man ønsker å ta en styrkeøkt eller turne/hoppe på tramopline.


I begynnelsen av januar utlyste vi en konkurranse på Njårds facebook side hvor man kunne komme med navnforslag til den nye hallen. Forslaget som fikk flest stemmer var "Samhallen". Gruppen som stemte frem dette er de som har jobbet med visjonen til Njård "Sammen blir vi best" og aktiviteter tilknytte den.
Jippi, endelig trening inne igjen

Postet av Njård den 5. Feb 2021

Det er nå mange glade barn og unge å se i alle våre haller og saler. Det er en fryd å se så mange i aktivitet igjen. Noen har hatt mange treningstimer ute i kulda og andre har holdt på å «glo» inn i en skjerm for å ha Zoom trening. 

På bildet ser vi håndball jenter 14  som hadde sin første økt inne i hallen igjen etter siste nedstenging.

Nå er det bare å håpe at de over 16 år også får lov å sette i gang snart.