Trening og tilgang for foreldre i våre lokaler

Postet av Njård den 24. Aug 2021

Klubben har ikke ressurser til å følge opp at foreldre holder avstand for å unngå smitte etc. Smitterisikoen øker naturlig nok så snart vi slipper flere mennesker inn på arenaene våre, og således øker risikoen for at både utøvere og trenere blir smittet og mange må i karantene.

Vi ønsker derfor ikke at foreldre oppholder seg i vår lokaler mens barna er på trening. Ved spesielle anledninger ber vi foresatte ta kontakt med kontoret i dets åpningstid eller sender en epost til info@njaard.no i forkant. 

Dere som har spørsmål til oss på kontoret eller ønsker å kjøpe noe er velkommen til det.

Vi ber om forståelde for dette og vil så snart regjeringen åpner opp hele Norge og fjerne denne restriksjoen hos oss også.

 

 Lotte Strand spiller NM finale U14 i double

Postet av Njård den 13. Aug 2021

Njårds Lotte Strand fredag 13.08 NM finale U14 double i Frognerparken sammen med Kaia Celin Bostrøm Jørgensen fra Heming. Lotte spilte seg også frem til kvartfinalen i single, hvor hun igår møtte doublepartner Kaia som halte i land seieren etter en lang kamp. 
Nytt gulv med integrerte pister i fektesalen

Postet av Njård den 2. Aug 2021

De som har kikket inn i fektesalen har sett at fektning foregår på baner- eller pister som det heter på fektespråk- i metall. Disse er kopplade til jord, slik at treffer i gulv ikke skal registreres i det elektriske meldesystemet. 

Fekteavdelingen har til nå fektet på metallpister som lå oppe på parkettgulvet. Det har vært vanskelig å drive med benarbeid, løpøvelser og lignende, da nivåforskjellene mellom parkett og pister har begrenset bruket av salen. I tillegg har det vart skader da fektere har tråkket over på kantene. En løsning med flatt gulv har derfor stått høyt på ønskelisten.

I sommer har det endelig skjedd- fektesalen har fått nytt gulv med 8 integrerte metallpister. Pistelementene kommer fra velkjente tyske Allstar som leverer løsningen til fektesaler rundt om i verden. Pister og gulvbelegg er lagt av Gulv og Takteknikk AS, som også lagt et proft sportsgulv med demping under pistene. Fekteavdelingen er spente på å starte opp høstterminen på de nye fine pistene, og ønsker alle nye store og små fektere velkomne til å prøve verdens raskeste sport på vårt nye gulv!