Njård Impact

Postet av Njård den 22. Sep 2021

Njård starter opp med tverrsportslige treningsgrupper

Vi er glade for kunne presentere programmet IMPACT som er allsidig trening for å forbedre motoriske ferdigheter, balanse, mobilitet og styrke. Den første IMPACT treningsgruppen som starter opp er en liten gruppe med inviterte utøvere. IMPACT skal etterhvert utvikles til et bredt tilbud som går langt ned i alder og tilbys til mange av våre medlemmer. Dette skal gi oss kunnskap om hvordan vi kan etablere og drive tverrsportslige treningsgrupper i Njård. Les mer her:  Njard ImpactNM i rytmisk gymnastikk

Postet av Njård den 21. Sep 2021

Njård inviterer i samarbeid med Norges Gymnastikk- og Turnforbund til Norgesmesterskap rytmisk gymnastikk helgen 1.-3. oktober i Njårdhallen
 

Rytmisk gymnastikk er en estetisk idrett som bruker musikk og koreografi i alle sine program enten som individuelle gymnaster eller i tropp. Bevegelighet og rytme i utførelse av hopp, rotasjoner, balanse og akrobatiske elementer er grenens identitet i samspillet med et av de fem redskapene – ring, ball, køller, bånd og tau.

Ball er det elegante og lyriske redskapet, køller utfordrer koordinasjonen fordi det jobbes med to køller samtidig. Bånd er det mest iøynefallende redskapet hvor gymnasten tegner linjer i alle varianter i rommet. Med tau er hopp og sprang essensielt, mens ring har størst variasjon i valg av bevegelser og elementer.

 
Klubbmesterskap i terrengløp

Postet av Njård den 20. Sep 2021

Torsdag 16.09.2021 arrangerte langrennsgruppa og løpssjef Sondre Bollum Njårdmesterskap i terrengløp i Gardeløypa. Antall deltakere  doblet seg fra ifjor! - med god deltakelse fra Alpint, Håndball, Turn og Fekting + selvsagt alle skiløperne. 

TLangrennsløperne tok av seg av seierspallen i den eldste klassen
1pl. Jørgen Hvatum
2pl. Sten Magnus Wedum
3pl. Aleksander Bakke
GRATULERER
Njård håndball J16 BringSerien

Postet av Njård den 13. Sep 2021

Vi gratulerer Njård J05 med kvalifisering til Bringserien. Bringserien er en nasjonal serie som spilles over fire helger + sluttspill. I denne serien spiller de beste J16 lagene i landet, og dette seriespillet kommer i tillegg til den vanlige regionsserien. 

Jentene bestemte seg i januar for å satse på Bringserien, og har trent godt på tross av covid restriksjonene som utendørstrening og lite kamptrening. 

I helgen spilte jentene kvalifisering, og med to seiere og ett tap ble det 2 plass i puljen. Kvalifiseringen ble ekstra spennende fordi en målvakt og en utespiller måtte bli hjemme pga corona smitte. Jentene ble også tildelt et «grønt kort» - fair play.

 Vi ønsker laget masse lykke til. Bring serien starter opp 5 desember,  Heia Njård!