Velkommen til Njård Sykkel Landevei!

Her er litt info som kan være nyttig dersom du som lurer på om Njård Sykkel kan være noe for deg.

Njård Sykkel er foreløpig en liten nyoppstartet gruppe, men med stort potensial, og interessen kan komme fra svært mange i andre grupper innad i Njård, samt utenfra. Vi regner med å være flere grupper som satser både Landevei og MTB i Master, NC, Turritt, og Junior. I dag er satsningen i hovedsak Landevei Master, men dette vil være i kontinuerlig utvikling. Et hvert initiativ fra entusiaster som vil etablere noe i de andre grenene vil bli godt mottatt, og både Njård sentralt og andre her i sykkelgruppen vil være behjelplige med å få i gang nye grupper slik at dette kan vokse til å bli noe for enhver.

Litt om opplegget i satsingen på Landevei Master:

  • Vi er foreløpig ca 10 mann, men regner med å utvide fortløpende.
  • Treninger og fellesopplegg avtales fortløpende, og med jobb og familie for de fleste er dette det opplegget som gir mest fleksibilitet og best treningsutbytte.
  • Ettersom de fleste ritt blir delt inn i alderspuljer, er det ønskelig å få flere utøvere inn i alle aldere, slik at vi kan konkurrere med lag i alle puljer.
  • Vi bruker en lukket gruppe på facebook som massekommunikasjon, og avtaler treninger og ritt der.
  • Vi organiserer fellesturer og samlinger i utlandet minst 1 gang i året. I 2014 var det Gran Canaria.
  • Vi deltar i ritt med hovedvekt på Master fellesstart og individuell tempo. Lagkonkurranser som Lillehammer-Oslo er ikke like interessant for oss.

Njård sykkel ønsker å etablere en kultur og lagånd som skal ligge til grunn for all aktivitet. Vi skal baserer det hele på at det skal være en positiv opplevelse å være her, vi legger rigide styringssytemer bort, og vi skal ha det moro på trening. I tillegg til å være imøtekommende og inkluderende overfor alle utenfor gruppen og nye medlemmer i gruppen, vil vi til en hver tid være med på å bidra til den gode kulturen i laget, men også være legge til rette for at vi skal prestere i konkurranser. I enhver rittsituasjon der det er anledning til å stille med lag, kommer hensynet til laget foran hensynet til utøveren, det vil si at vi kjører for den av oss som ligger best an i det enkelte ritt, helt uten tanke på våre egne sjanser. Denne lojaliteten er en positiv spiral, der et enda sterkere og bedre lag er sluttproduktet.

Velkommen til fine sykkelopplevelser med Njård!


Levert av IdrettenOnline