Velkommen til Njård Sykkel Terreng!

Her er litt info som kan være nyttig dersom du som lurer på om terrengsykling i Njård kan være noe for deg.

Njård Sykkel er foreløpig en liten nyoppstartet gruppe, men med stort potensial, og interessen kan komme fra svært mange i andre grupper innad i Njård, samt utenfra. Vi regner med å være flere grupper som satser både Landevei og MTB i Master, NC, Turritt, og Junior. I dag er satsningen i hovedsak Landevei Master, men dette vil være i kontinuerlig utvikling.

Ettersom opprettelsen av sykkelgruppen i Njård er basert i Landevei, er det foreløpig ikke mange i terrenggruppen, men det er det full anledning til å melde seg inn her allikevel. Et hvert initiativ fra entusiaster som vil etablere noe i de andre grenene vil bli godt mottatt, og både Njård sentralt og andre her i sykkelgruppen vil være behjelplige med å få i gang nye grupper slik at dette kan vokse til å bli noe for enhver.

Njård sykkel ønsker å etablere en kultur og lagånd som skal ligge til grunn for all aktivitet. Vi skal baserer det hele på at det skal være en positiv opplevelse å være her, vi legger rigide styringssytemer bort, og vi skal ha det moro på trening. I tillegg til å være imøtekommende og inkluderende overfor alle utenfor gruppen og nye medlemmer i gruppen, vil vi til en hver tid være med på å bidra til den gode kulturen i laget, men også være legge til rette for at vi skal prestere i konkurranser. I enhver rittsituasjon hvor det er anledning til å stille med lag, kommer hensynet til laget foran hensynet til utøveren, det vil si at vi kjører for den av oss som ligger best an i det enkelte ritt, helt uten tanke på våre egne sjanser. Denne lojaliteten er en positiv spiral, der et enda sterkere og bedre lag er sluttproduktet.

Velkommen til fine sykkelopplevelser med Njård!Levert av IdrettenOnline